HTML Print Page

Kompletne prerobený rodinný dom v obci Iža

Ponúkame na predaj kompletne prerobený 3 izbový  rodinný dom na pozemku 456m2 v obci Iža okres Komárno. Úžitková plocha je 162,4m2 a zastavaná plocha 195 m2. Rodinný dom dispozične pozostáva z priestrannej  veľkej kuchyne z ktorej je miestnosť do komory . Obývačka  ktorá je veľká priestranná, z obývačky je vchod do spálne, Z chodby je v chod do dvoch kúpeľni v jednej je sprchový kút  v druhej kúpeľni je rohová vaňa .  Tretiu izbu je možnosť využiť ako hosťovskú izbu na koľko je zvlášť vchodom . Dome prerábanie  bol dokončené v roku  2020. Kúrenie je teplovodné s kondenzačným kotlom a reguláciou v každej miestnosti, klimatizácia s dokurovaním, v dome sú dve zariadenia klimatizačnej jednotky ,kamerový systém je zavedený  ako aj alarm . Pozemok je ohradený Výplne otvorov - vonkajšie okenné konštrukcie: plastové okná a dvere s izolačným trojsklom. Dom sa predáva kompletne zariadený okrem sedačky a televízora, práčky a sušičky.  V celom dome majitelia dali veľmi záležať na kvalitu materiálov  ak aj na  vykonanú prácu pri prerábaní nehnuteľnosti. Odporúčám obhliadku .

 

 

Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújitott szép tágas családi házat Izsa községében. Az ingatlan  456m2 telken található .  A házban egy tágas, amerikai konyhás/étkezős , nappali, egy kamra, 3 szoba, két fürdőszoba/háztartási helyiség, egy külön WC, valamint egy szép tágas terasz van .
Az ingatlan Protherm márkajú  kazán fűti.  A ház 15 cm szigeteléssel, 3 rétegű hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva. A kellemes téli hőmérsékletről kondenzációs kazán gondoskodik  helyiségekben  és szobákban lapradiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós radiátorral. A burkolatok, belső ajtók a tulajok igényei alapján magas minőségben lettek választva .
Buszmegálló, élelmiszerbolt, óvoda, alapiskola 10 perc kényelmes sétával elérhető,  Az ingatlant teljes berendezéssel áruljuk tulajok megbízásával. Vételárban nincs az ülőgarnitúra televízió mosó és száríto gép .

ID

15876

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Iža
Cena
155 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174