HTML Print Page

Na predaj rodinný dom pre milovníkov prírody v časti mesta Komárno

Sunreality realitná kancelária  Vám ponúka na predaj 6 izbový poschodový rodinný dom v Ďulov Dvor časť Komárno. Dom je postavený z tehly a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má nové elektrické rozvody. Strecha je nová škridlová. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. V obytných izbách a na chodbe sú laminátové podlahy. V kúpeľni je nová dlažba . Nehnuteľnosť  je priestranný a veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s komorou, obývačky z ktorej je výstup na prednú terasu, kúpeľne s vaňou a toaletou, samostatnej izby z ktorej je vstup do kotolne a výstup na zadnú terasu. Na poschodí sa nachádza spálňa a ďalšie  3 izby, kúpeľňa s vaňou s umývadlom a toaletou.  Ústredné kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, ktorá je zavedená do  radiátorov. Dom je napojený na elektrinu, plyn a mestskú  vodu. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy.
Rozloha pozemku je  177 m2 ( zvyšných 292 m2 pozemku patrí Rímskokatolíckej cirkvi ),  celková úžitková plocha domu je 150 m2.Dom je orientovaný na východnú a západnú stranu. Veľkým bonusom je kanál za pozemkom, ktorý je priamo prístupný z dvora, ocenia ho najmä nadšenci rybolovu ale aj  pre mladé rodiny.
Možnosť bezproblémové parkovania i pre viacero áut vo dvore, pred obytným domom. ODPORÚČAME OBHLIADKU!!! Nehnuteľnosť kúpou je ihneď voľný. Ďalšie informácie Vám ponukne maklérka firmy .

ID

15906

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
99 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174