Predá sa úplne zrekonštruovaný, krásny 3-izbový byt v Komárne.

ID

15998

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
3 izbový byt
Úžitková plocha
70.00 m2
Nadzemné podlažie
ostatné podlažie
Poschodie
4
Stav
kompletná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Rok poslednej rekonštrukcie
2022
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Naposledy upravené
14.mar.2024 - 14:11
Popis nehnuteľnosti

Predá sa úplne zrekonštruovaný, krásny 3-izbový byt v Komárne. Celková obytná plocha bytu je 70 metrov štvorcových a nachádza sa na štvrtom poschodí, čo poskytuje skvelý výhľad. Dispozícia bytu je praktická, s priestrannou predsieňou, kuchyňou a 3 svetlými izbami. Okrem toho je k dispozícii aj šatník, kúpeľňa so vaňou a samostatné WC.

Počas rekonštrukcie boli v byte vymenené rôzne dôležité prvky. Boli inštalované nové plastové okná, moderné radiátory a všetky infraštruktúrne služby (IS) boli zrekonštruované, vrátane elektrického vedenia a potrubia. Kuchyňa a kúpeľňa boli tiež úplne zrenovované, kde bodové osvetlenie vytvára príjemnú atmosféru. V izbách je kvalitná plávajúca podlaha a steny sú pekne omietnuté. Stropy sú vyrobené z sadrokartónu a vybavené bodovým osvetlením.

Okolie bytového domu je vybavené vynikajúcimi verejnými službami. V blízkosti sa nachádzajú škola, pošta a obchody, ktoré uľahčujú každodenný život. Centrum mesta je vzdialené len 3 minúty pešou chôdzou. Pred bytovým domom je k dispozícii parkovanie.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný a starostlivo udržiavaný domov v Komárne.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na čísle 0917 174 174, aby sme si mohli dohodnúť termín na obhliadku.

 

Eladó egy teljesen felújított, gyönyörű 3 szobás lakás Komáromban. A lakótér összesen 70 négyzetméter, és a negyedik emeleten található, ami remek kilátást nyújt. A lakás elrendezése praktikus, egy tágas előszobával, konyhával és 3 világos szobával rendelkezik. Ezen kívül van egy gardrób, valamint egy káddal felszerelt fürdőszoba és külön WC.

A felújítás során a lakás számos fontos elemét kicserélték. Új műanyag ablakok, modern radiátorok és az összes infrastrukturális szolgáltatás újításra került, beleértve a villanyvezetékeket és a csővezetékeket is. A konyhát és a fürdőszobát is teljesen felújították, ahol a pontvilágítás kellemes hangulatot teremt. A szobákban minőségi úszópadló található, a falak pedig szépen vakoltak. A mennyezetek gipszkartonnal készültek és pontvilágítással vannak felszerelve.

A lakóház környéke kiváló közösségi felszereltséggel rendelkezik. Közel található iskola, posta és üzletek, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A városközpont mindössze 3 perces sétával elérhető. Parkolási lehetőség áll rendelkezésre a lakóház előtt.

Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik egy modern és gondozott otthont keresnek Komáromban.

Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0917 174 174-es telefonszámon, hogy egyeztethessünk egy időpontot a megtekintésére.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!