HTML Print Page

Rodinné domy na predaj v centre mesta Komárno

Sunreality realitná kancelária Vám ponúka na predaj komplex obchodných priestorov s krásnym pozemkom  v centre okresného mesta Komárno. Vchod do komplexu je priamo z pešej zóne zo Župnej ulici alebo z nádvoria Európy.Vo dvore sa nachádza bytový dom so šestimi  bytmi na  veľkom 1105 m2 pozemku, ktorý je vo vlastníctve našej realitnej kancelárie Sunreality.
Byt č.1 je vo výmere 143,94 m2, byt č. 2: 87,90 m2, byt č. 3: 61,94m2, byt č.5: 125,38 m2,byt č.6: 57,93 m2 ,byt č.7: 91,22 m2.

Rôznorodosť veľkostí ako aj dispozícií bytovo obchodných miestností uspokojí potreby  aj náročným klientom, ktorí uprednostňujú bývanie a podnikanie priamo v centre mesta. Napriek výhodnej polohe v srdci mesta, poskytuje objekt súkromie a tiché prostredie. Tieto Reality sú predurčené aj na podnikateľské účely. Odporúčame využiť ako lekárske ambulancie, alebo komplex lekárskych, alebo lekárenských zariadení, obchodné a kancelárske priestory rôzneho druhu, menší penzión či reštaurácia s pohodlným prístupom z Nádvoria Európy ako aj s automobilom zo Župnej ulice. Objekt je budovaný  z pálených tehál. Stojí v centrálnej obytno-obchodnej časti mesta (pešia zóna ) a je jedinečná svojím umiestnením a rozlohou.  Bytový dom  vyžaruje historický nádych vid. foto.  Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť v kancelárii Sunreality. Cena  dohodou

ID

15281

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174