HTML Print Page

Na predaj budova v švajčiarskom štýle v srdci mesta Komárno

 Sunreality realitná kancelária  Vám ponuka viacúčelovú budova ktorá sa nachádza   v srdci mesta  Komárno  na Nádvorí Európy.
Tehlová budova postavená v švajčiarskom štýle ktorá je vhodná  na bývanie ako aj na podnikanie. Budova pozostáva zo štyroch nadzemných podlaží a jej zastavaná plocha je 246 m2.
Na prízemí (0/4) sa nachádza obchodný priestor (50,21 m2) vybavený klimatizáciou, ktorý má vstup priamo z nádvoria. Tento priestor je v dlhodobom nájme. Miestnosti sú nasledovné: predajňa a sociálna miestnosť. Čo sa týka vstupu, všetky podlažia okrem prízemia majú vstup so spoločného schodišťa.
Obytná časť budovy - byt (52 m2) sa nachádza na prvom poschodí (1/4). Miestnosti sú nasledovné: schodište, izba (obývacia izba/spálňa) spojená s kuchyňou, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Predsieň je od izby oddelená vstavanou skriňou. Podlahu tvoria v kuchyni a izbe laminátové parkety, v kúpeľni je dlažba. Z kuchyne je možnosť vyjsť na balkón s výhľadom na nádvorie. K vybaveniu bytu patrí aj moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a klimatizácia. Momentálne sa tu tiež nachádza nájomca.
Na druhom poschodí (51 m2) a v podkroví (43 m2) je tiež jeden dlhodobý nájomca. Miestnosti na 2. poschodí: priestranná predsieň a jedna miestnosť, kúpeľňa a toaleta. Miestnosti v podkroví: jedna otvorená miestnosť, sociálna miestnosť.
Budova bola postavená v roku 2001. Okná sú plastové. Vykurovanie v celom objekte je zabezpečené elektrickými konvertormi, teplú vodu zabezpečia elektrické bojlery. Každé poschodie má zvlášť elektrické merače . V prípade záujmu je možné ponechať existujúcich dlho desaťročných  nájomcov.

ID

15890

Druh
Polyfunkčný objekt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
206 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174