HTML Print Page

Kompletne prerobený 4 izbový by t v Komárne na ul .Košická PREDANÉ

Ponúkame na predaj kompletne prerobený  4 izbový byt v Komárne na ulici Košická . Celková rozloha bytu je 82 m2, plus  pivnica . Nehnuteľnosť sa nachádza na 5. poschodí v obytnom dome. Rekonštrukcia bytu bola dokončená v júni 2021. V byte sú nové elektrické vedenie, vodovodné potrubie, radiátory, a plastové okná so žalúziami. V kúpeľni je úmývadlo so skrinkou a rohová vaňa. Podlaha v kúpeľni je z keramickej dlažby, na stenách sú obklady. V izbách sú kvalitné plávajúce podlahy. V kuchyni je na mieru spravená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, a plynová varná doska. Kuchynská linka bola  s vytvorením úložnými priestormi samozrejmosťou umiestnenia vstavanej práčky, alebo umývačky riadu, ktorá vyhovuje dnešnému trendu. Kuchynský dres a všetky vodovodné batérie sú nerezové. Na byte nie je žiadna ťarcha, možnosť kúpiť aj na hypotekárny úver. Nehnuteľnosť má vynikajúcu občiansku vybavenosť. Pred obytným domom je bezproblémové parkovanie . Centrum mesta pešo je 10 minúty. Táto prerobená nehnuteľnosť patrí medzi prácam realitnej kancelárie SUNREALITY.
-Dalšie informácie ponúkame v sídle firmy v Komárne na ul. Jókaiho 25.
-Tel: +421 917 174 174 , mail: sunreality@sunreality.eu, 
www.sunreality.eu

 

Eladásra kínálunk  teljesen felújított 4 szobás lakást Komárnóban a Kassai utcában. Az ingatlan alapterülete 82m2,  plusz  pince . A lakás az 5.emeleten található.  Az átalakítás 2021 június végével fejeződött be.Az ingatlanban új villany, víz vezeték és radiátorok vannak. Újak a nyílászárók és a redönyök is. A fürdőszobában új sarok kád, új mosdó, és modern csempe, a szobákban minőségi szallag parketta található. A konyhabútor méretre készített beépített sütővel, főzőlappal, mosógéppel.  Az ingatlan teher mentes .A lakóház előtt a parkolás probléma  mentes . Város központ gyalogossan 10 perc. Ez az ingatlan a SUNREALITY  irodánk átalakított munkái közé tartozik.

-Több információt cégünk székhelyén a Jókai utca 25.szám alatt Komáromban nyújtunk.-Tel: +421 917 174 174 , mail: sunreality@sunreality.eu, www.sunreality.eu

ID

15893

Druh
4 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174