HTML Print Page

Kompletne zariadený prekrásny byt 81m2 z najkvalitnejších materiálov pripravený k nastahovaniu

Ponúkame Vám na predaj kompletne prerobený zariadený 3- izbový byt v Komárne blízkosti centra mesta .
Celková úžitková bytu je  81,62 m2. Nachádza sa na  vyvýšenom prízemí zatepleného obytného panelového domu s výťahom.
Dispozičné riešenie:
 Priestranná vstupná  chodba, ktorá slúži ako vchod do otvoreného presvetleného priestoru bytu; použitá vkusná kvalitná dlažba pripomínajúca mramor. Z chodby sú vstupy do všetkých troch izieb  ktoré sú neprechodné . Obývacia izba –je  priestranná a slnečná  na mieru spraveným nábytkom čo je súčasťou predajnej ceny. Obývacia stena je z kvalitného dreva mahagón  tv stolík, konferenčný stôl .

Spálňa – samostatná nepriechodná izba s vkusnými vstavanými  skriňami z dreva na mieru z okna výhľad na kľudnú štvrť kde sa nachádza prvá lodžia ,ktorá je zabudovaná a pre sklenená.
Izba/detská izba – samostatná nepriechodná izba; laminátové parkety, na mieru navrhnutý nábytok s návrhárom na bezpečnostné používanie deťom  a vyrobená z najkvalitnejších materiálov   z okna výhľad na kľudnú štvrť pozostávajúcu.
Kuchyňa – prekrásna kuchyňa s premyslenou, kuchynskou linkou vyrobenou z kvalitných materiálov; použitá dlažba farebne dopĺňa vkusný interiér kuchyne; súčasťou kuchyne sú zabudované elektrospotrebiče: umývačka riadu práčka, elektrická rúra, veľká chladnička s, plynová varná doska (všetky elektrospotrebiče sú zánovné, avšak málo používané a v perfektnom stave); z kuchyne je vchod na 2 lodžiu, a malá komora.

Kúpeľňa a toaleta  – priestorovo veľmi veľkorysá, kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa oddelená od toalety pri rekonštrukcii použitá kvalitná dlažba a obklady, veľká vaňa so sklom , výhodou je 2x umývadlo, závesné WC – typu Geberit;

Podlaha: kvalitné laminátové parkety, dlažba. Steny: stierky, omietky. Okná: plastové vzoru dreva  . Vybavenie kúpeľne: vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, pračka, digestor , mikrovlnka.

Stav objektu: kompletná rekonštrukcia (pri ktorej boli použité len materiály s vysokou kvalitou). Ostatné vybavenie: vstavané skrine, zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Orientácia bytu: obývačka a kuchyňa s lodžiou  západ, spálňa a detská izba východ .

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, hraničný priestor,  centrum mesta, nízke režijné náklady .  V tomto byte všetko ostáva kompletný nábytok ako aj televízor a spotrebiče byt po vyplatení je  okamžite voľný nakoľko majitelia nehnuteľnosť už neobývajú. Viac foto v RK  len vážnym záujemcov.
Byt kúpou voľný!!!

ID

15903

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
105 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174