HTML Print Page

PREDANÉ ! Prekrásny slnečný dom bez ďalších investícií v Dulovciach za vynikajúcu cenu!!

Ponúkame na predaj prekrásny  5 izbový rodinný dom v obci Dulovce okres Komárno. Dom je stavaný z tehly a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Interiér je vybavený len z kvalitných materiálov a ručnej drevárskej výroby. Táto nehnuteľnosť je postavený z najkvalitnejších materiálov na čo majitelia dali záležať na kvalite . Má nové elektrické rozvody, hromozvody, nová škridlová strecha, ručne vyrezávané drevené okná, interiérové dvere a ich obloženie. V obytných izbách sú laminátové podlahy. Dlažba sa nachádza na chodbe v kuchyni a v kúpeľni. Dom  je klimatizovaný. Kúrenie je zaobstarané vlastným  plynovým kotlom s radiátormi. Priestor okolo domu je vydláždený zámockou dlažbou. Vstup na pozemok je riešený elektrickou bránou. Na pozemku sa nachádza trávnatá záhrada s okrasnou zeleňou, altánok s murovaným krbom s rybníkom a murovaným bazénom. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy.
Celková výmera pozemku je 1144 m2, úžitková plocha domu 250 m2 + 150 m2 pivničné priestory
Popis domu : Dom je priestranný, slnečný a veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 2 x klimatizovanej detskej izby, klimatizovanej pracovne, klimatizovanej spálne, klimatizovanej obývačky s murovaným krbom a s výstupom na priestranný terasový balkón, kuchyne so špajzou, kúpeľne s toaletou. Kuchyňu obsahuje ručne vyrezávaná kuchynská linka so stavaným sporákom. Všetky interiérové dvere sú ručne vyrobené a vyrezávané  z dreva .V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa so sprchovým kútom a toaletou. Z chodby je vstup do suterénu, kde sa nachádza letná kuchynka taktiež s vyrezávanou kuchynskou linkou a s výstupom na terasu a pivničné priestory. Výhodou domu je bezproblémová lokalita, dobré susedské vzťahy. Možnosť parkovania vo dvore na mieste vyhradenom.
Dom sa nachádza v tichej časti obce Dulovce okres Komárno. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Obec je vzdialená 20 km od mesta Nové Zámky, 18 km od mesta Komárno. Všetky fotky k dispozícií v RK u maklérky .

ID

15904

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Dulovce
Cena
159 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174