HTML Print Page

Reštaurácia na predaj v plnej prevádzke Obec Tôň

Sunreality realitná kancelária  Vám ponúka na predaj zabehnutú reštauráciu - MOTOREST s kapacitou 120 miest, s vlastným parkoviskom hneď vedľa cesty E63 medzi Dunajská  Streda a Komárno v obci Tôň.
Úžitková plocha reštaurácie je 400 m2 na pozemku o výmere 752 m2. Je kompletne vybavená  modernou nerezovou kuchyňou, barom, herňou, terasou, sociálnymi miestnosťami a skladom. Budova bola kolaudovaná v roku 1976, pravidelne udržiavaná v zmysle všetkých hygienických - bezpečnostných predpisov a v roku 2017-2019 bola urobená kompletná rekonštrukcia.
Nehnuteľnosť sa predáva ako zabehnutá firma, kompletne s personálom, vrátane všetkých povolení, je pripravená bez akýchkoľvek ďalších investícií na plnú prevádzku.
Nehnuteľnosť je napojená na elektriku 220/380 V, kúrenie je elektrické cez klimatizáciu, voda je zásobovaná z verejného vodovodu a odvoz odpadových vôd je riešená žumpou.
Táto jedinečná ponuka je ideálna ako investičná príležitosť pre všetkých, ktorí majú množstvo nápadov a záujem prevádzkovať takéto zariadenie. Výborná poloha tohto objektu umožňuje poskytovanie kvalitných služieb širokému okruhu zákazníkov na každodenné stravovanie, celoročne firemné akcie, diskotéky, cez leto motorkári, bicyklisti, turisti.

ID

15929

Druh
Reštauračné priestory
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Tôň
Cena
430 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174