HTML Print Page

3 izbový byt s okamžitým nasťahovaním v Komárne na VII.sídlisku

Byt vo výmere 66m2 sa nachádza na ideálnom  1 poschodí zateplenej bytovky bez výťahu. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta a cca. 5 min. pešo .V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody.
Byt je riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie. Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do vstupnej chodbu. V kuchyni je praktická kuchynská linka  so zabudovanými spotrebičmi / plynová varná platňa, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor/.
Obývačka je vzdušná, priestranná, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou ,z ktorého je vstup na lodžiu . V ďalšej časti bytu sú dve  neprechodné izby, taktiež dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Moderná kúpeľňa je vybavená so sprchovacím kútom.
V rámci prestavby byt bol dispozične zmenený, boli vymenené, okná sú vymenené na plastové, nové bezpečnostné vchodové dvere, všetky interiérové dvere aj s rámami sú vymenené, steny sú stierkované, podlahy sú kombinované / vinylové podlahy a keramická dlažba /.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Byt sa pred8va kompletne zariadený ako vidíte na fotkách.

Eladásra kínálunk   felújított 3 szobás lakást Komáromban az Eötvös utcában. Az ingatlan alapterülete 66m2,  plusz  pince . A lakás az 1.emeleten található. . Újak a nyílászárók és a redönyök is. A fürdőszobában zuhany fülke, és modern csempe, a szobákban minőségi vinil fa mintájú padló  burkolat található. A konyhabútor beépített sütővel, főzőlappal van felszerelve . Az ingatlan teher mentes .A lakóház előtt a parkolás probléma  mentes . Az ingatlan a teljes berendezéssel  eladó ahogy a képeken látható. Város központ gyalogosan 5 perc. -Több információt cégünk székhelyén a Jókai utca 25.szám alatt Komáromban nyújtunk.-Tel: +421 917 174 174 , mail:

ID

15935

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
114 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174