HTML Print Page

Exkulzívne iba u Nás 3 izbový byt v Komárne časť Bauring

Byt vo výmere 68m2 sa nachádza na ideálnom 4 poschodí zateplenej bytovky s výťahom. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta a cca. 15 min. pešo .V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody.
Byt je riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie. Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do vstupnej chodbu. V kuchyni je praktická kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi / plynová varná platňa, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor/.
Obývačka je vzdušná, priestranná, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou ,z ktorého je vstup na lodžiu . V ďalšej časti bytu sú dve neprechodné izby, taktiež dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Moderná kúpeľňa je vybavená s vaňou.
V rámci prestavby byt bol dispozične zmenený, boli vymenené, okná sú vymenené na plastové, nové bezpečnostné vchodové dvere, všetky interiérové dvere aj s rámami sú vymenené, steny sú stierkované, podlahy sú kombinované / vinylové podlahy a keramická dlažba /.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Eladó 68m2 3 szobás lakás Komárnóban az ingatlan a 4 emeleten található. Kíváló környéken ovoda,iskola, élelmiszer és bevásárló központ közelében van. A lakáshoz pince és erkély van. Több információért  hivjon a 0917/174-174 telefon számon  vagy személyes találkozón nyújtunk .

ID

15939

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
78 500 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174