HTML Print Page

Veľkoplošný 3 izbový byt v Komárne Nová cena!

Ponúkame na predaj byt vo výmere 76m2 sa nachádza na ideálnom  6 poschodí zateplenej bytovky s  výťahom. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta a cca. 5 min. pešo .Blízkosti sa nachádza  autobusová a vlaková stanica .
Byt je riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie. Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do vstupnej chodbu. V kuchyni je kuchynská linka a z ktorého je vstup na lodžiu . Obývačka je vzdušná, priestranná, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou . V ďalšej časti bytu sú všetky neprechodné izby, taktiež dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií . Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Správcom bytu je  spoločnosť Alternatíva režijné náklady na bývanie  je mesačne 150 eur .

Eladásra kínálunk   3 szobás lakást Komáromban. Az ingatlan alapterülete 76m2,  plusz  pince . A lakás az 6.emeleten található.  Nagy elönye a nagyméretű  külön bejáratú 3 szoba.  .A lakóház előtt a parkolás probléma  mentes . Város központ gyalogosan 5 perc.

ID

15946

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
85 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174