HTML Print Page

Predaj 3 izbový byt v Štúrove

Predáva sa tehlový byt s tromi izbami o veľkosti 69 metrov štvorcových v meste Štúrovo. Byt sa nachádza v štvorbytovom dome. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, ale okná a radiátory boli už vymenené. K bytu patrí tiež 2 pivnice, ktoré sa dajú použiť na skladovanie. V byte sú samostatné elektromer a vodomerná jednotka a vykurovanie funguje z centrálneho plynu, rovnako ako v celom meste. V okolí sa nachádza uzavretá záhradná časť a je možné parkovať auto. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej oblasti, kde sú obyvatelia a susedia veľmi milí a priateľskí. V tesnej blízkosti sa nachádza lekáreň, potravinový obchod, 2 lekárne, centrum mesta a termálne kúpalisko, ktoré sú vzdialené len 10 minút peši.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174 a radi Vám zorganizujeme prehliadku bytu.

 

Eladó egy 69 négyzetméteres, 3 szobás téglalakás Párkányban. A lakás egy 4 lakásos társasházban található. Az ingatlan eredeti állapotban van, de a nyílászárók és a fűtőtestek már cserélve lettek. A lakáshoz tartozik továbbán 2 pince, amelyek tárolásra vagy raktározásra is használhatóak. Az ingatlanban külön villany- és vízóra van, és a fűtés központi gázról működik. Az ingatlan körül zárt kerti rész található, és lehetőség van az autóval való parkolásra is. Az ingatlan csendes környéken található, ahol a lakók és a szomszédok is rendkívül kedvesek és barátságosak.  A közvetlen közelben van gyógyszertár, élelmiszerbolt, az orvosi rendelő mindössze 2 perc sétára, valamint a központ és a termálfürdő is 10 perc sétára található. 


Ha érdekli a ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0917 174 174 telefonszámon, és szívesen szervezünk időpontot a lakás megtekintésére.

ID

15983

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Nové Zámky » Štúrovo
Cena
81 900 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174