HTML Print Page

Ponúkame na prenájom 2 izbový byt v Komárne

Dáme do prenájmu byt s dvoma izbami v Komárne. Nachádza sa na prízemí 7-poschodového bytového domu. Okná sú plastové, v kuchyni a kúpeľni sa nachádza dlažba a v ostatných izbách je parketová podlaha. Byt je čiastočne zariadený, ako je vidieť na obrázku. Okolie je tiché a susedia sú priateľskí. V blízkosti sa nachádza potraviny, lekáreň, škola, škôlka, viacero ihrísk, nákupné centrum, autobusová zastávka a centrum mesta je vzdialené 5 minút chôdze. Parkovanie je možné okolo domu. Ideálny nájomník je pár alebo menšia rodina, ale domáce zvieratá nie sú povolené.

Cena: 250€ nájom + réžia

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174 a radi Vám zorganizujeme prehliadku bytu.

 

Kiadó egy 2 szobás lakás Komáromban, mely egy 7 emeletes lakóház földszintjén található. A lakásban muanyag ablakok vannak, a konyhában és fürdőszobában járólap található, míg a többi szobában parketta van. A lakás részben bútorozott, ahogy azt a képen is látható. A környék csendes, a szomszédok pedig barátságosak. Közelben található élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, óvoda, több játszótér, bevásárlóközpont és buszmegálló. A városközpont 5 perc sétával elérhető. Parkolási lehetőség áll rendelkezésre a ház körül. Az ideális bérlő egy házaspár vagy kisebb család, azonban háziállat nem engedélyezett. 

Ha érdekli a ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0917 174 174 telefonszámon, és szívesen szervezünk időpontot a lakás megtekintésére.

ID

15984

Druh
2 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
250 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174