HTML Print Page

Predám 3 izbový byt v Komárne

Predáva sa zrekonštruovaný, priestranný byt s 3 izbami na 7. poschodí bytového domu v tichej lokalite. Nehnuteľnosť má praktické rozloženie. Byt je vybavený novými plastovými oknami, drevovými dverami a vstavanou skriňou v predsieni. K bytu patrí aj balkón. Okolie je upravené a bezpečné, a sú tu všetky dôležité inštitúcie a služby, ako napríklad školy, škôlky a potraviny. Jednoduché a pohodlné cestovanie zabezpečujú blízke autobusové a vlakové zastávky, a v blízkosti sa nachádza aj detské ihrisko.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174 a radi Vám zorganizujeme prehliadku bytu.


Eladó egy felújított, tágas és világos 3 szobás lakás egy 7 emeletes társasház hetedik emeletén, mely csendes környezetben található. Az ingatlannak praktikus elrendezése van. A lakás új műanyag ablakokkal, fa ajtókkal, az előszobában beépített szekrénnyel rendelkezik. A lakáshoz balkonnal is tartozik. 
A környék rendezett és biztonságos, és megtalálhatóak itt az összes fontos intézmények és szolgáltatások, mint például az iskolák, óvodák és élelmiszerboltok. Az egyszerű és kényelmes utazást a közelben lévő busz- és vonatmegállók teszik lehetővé, a közelben játszótér is található.  

Ha érdekli a ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0917 174 174 telefonszámon, és szívesen szervezünk időpontot a lakás megtekintésére.

ID

15986

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
83 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174