HTML Print Page

Na predaj nízkoenergetický 3-izbový radový dom v novostavbe - Kolárovo

Na predaj je novostavba, nízkoenergetický 3-izbový radový dom v Kolárove. Nachádza sa v dobre vyhľadávanej lokalite. Dom je vybavený terasou o rozlohe 90m2, čiastočne pokrytou zámkovou dlažbou, a parkovacím miestom. Okná a dvere sú vyrobené z presvetleného plastu a v dome je klimatizácia. Kuchyňa je v americkom štýle a je vybavená prvotriednymi vstavanými spotrebičmi, ako je sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a toaleta. K dispozícii je tiež samostatná toaleta. Podlahové krytiny v dome sú parkety.Dom je ihneď k dispozícii na nasťahovanie.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na čísle 0917 174 174, aby sme si mohli dohodnúť termín na obhliadku. 

 

Eladó egy újépítésű, alacsony energiájú, 3 szobás sorház Gútán. A ház 92m2 alapterületű, terasszal és parkolóhellyel rendelkezik. Az ablakok és ajtók áttetsző műanyagból készültek, a házban klíma van. Az amerikai stílusú konyha prémium kategóriás beépített készülékekkel van felszerelve, mint például üvegkerámia főzőlap, szagelszívó, elektromos sütő, mosogatógép és hűtőszekrény fagyasztóval. A fürdőszobában zuhanyzó és WC található. Külön WC is rendelkezésre áll.

Az ingatlanhoz tartozik egy 90m2 terasz, részben térkövezett. A kertben van parkolóhely. Az ingatlan azonnal költözhető.

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0917 174 174-es telefonszámon.

ID

15993

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Kolárovo
Cena
139 900 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174