HTML Print Page

Na predaj: novostavba - radový dom so 3 izbami v Kolárove

Na predaj je novostavba, energeticky úsporný radový dom so 3 izbami v Kolárove.

Nachádza sa v dobre vyhľadávanej lokalite. Dom disponuje terasou o rozlohe 25m2, čiastočne pokrytou zámkovou dlažbou, a parkovacím miestom. Okná a dvere sú vyrobené z presvetleného plastu a v dome je klimatizácia. Kuchyňa je v americkom štýle a je vybavená prvotriednymi vstavanými spotrebičmi, ako je sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a toaleta. K dispozícii je tiež samostatná toaleta. Podlahové krytiny v dome sú parkety. Dom je okamžite k dispozícii na nasťahovanie.


Taktiež je možné zakúpiť nábytok do domu podľa individuálnych požiadaviek, aby úplne vyhovoval vášmu vkusu.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na čísle 0917 174 174, aby sme si mohli dohodnúť termín na obhliadku.

 

Eladásra kínálunk egy újépítésű, energiatakarékos sorházat 3 szobával Gúzán. 

A ház jó elhelyezkedésű keresett környéken található. A terasz területe 25m2, részben térkővel burkolt, és parkolóhellyel rendelkezik. Az ablakok és ajtók átlátszó műanyagból készültek, és a házban klíma van. A konyha amerikai stílusú, és első osztályú beépített készülékekkel van felszerelve, mint például üvegkerámia főzőlap, szagelszívó, elektromos sütő, mosogatógép és hűtőszekrény fagyasztóval. A fürdőszobában zuhanyzókabin és WC található. Emellett van egy különálló WC is. A ház padlóburkolata parketta. A ház azonnal költözhető.

Emellett a házba egyedi igények szerint bútorok is vásárolhatóak, hogy teljes mértékben megfeleljenek az ízlésének.

Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0917 174 174-es telefonszámon, hogy egyeztethessünk egy időpontot a megtekintésére.

ID

15997

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Kolárovo
Cena
143 900 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174