HTML Print Page

Na predaj: 4-izbový rodinný dom v obci Kravany nad Dunajom

Eladó: 4 szobás családi ház Karván

Eladásra kínálunk egy 4 szobás családi házat Karván. Az ingatlan alapterülete 100 m2, míg a telek mérete 1364 m2.

A ház elrendezése a következő: előszoba, műszaki helyiség, ahol a gázkazán és a szilárd tüzelőanyag kazán található, valamint bejárattal a padlásra. Továbbá:  egy nappali, konyha és három tágas, nem különálló szoba. A fürdőszobában  fürdőkád, zuhanyzó, mosdó és WC található. A telek részén található egy melléképület és garázs, ahol egy mély kút van, ami ivóvízzel ellátott. Az autók parkolása a kapu előtt és mögött is lehetséges.

Az ingatlan gyönyörű és csendes környezetben található, közel a Duna folyóhoz az utca végén. A házon nincs semmilyen teher, az új tulajdonosok saját elképzeléseik szerint átalakíthatják.

Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: 0917 174 174.

 


Na predaj: 4-izbový rodinný dom v obci Kravany nad Dunajom

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Kravany nad Dunajom. Jeho užitková plocha je 100 m2, pozemok má rozlohu 1364 m2.

Dispozičné riešenie domu je nasledovné: vstupná chodba, technická miestnosť s priestorom pre plynový kotol a kotol na pevné palivo, vstup na povalu, obývacia časť s kuchyňou a tri priestrané, neprechodné izby. Kúpeľňa je vybavená vaňou, sprchovým kútom a WC. Na pozemku sa nachádza vedľajšia budova a garáž, kde je aj hlboká studňa s pitnou vodou. Odpad je riešený kanalizáciou. Možnosť parkovania áut je pred bránou aj za ňou.

Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom a pokojnom prostredí, len kúsok od rieky Dunaj na konci ulice. Na dome nie sú žiadne ťarchy, noví majitelia majú možnosť prerobiť ho podľa vlastných predstáv.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujíma, prosím, kontaktujte nás na nasledovných kontaktoch: 0917 174 174. 

ID

16017

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj
Cena
95 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174