HTML Print Page

Predaj - záhradná chata Komárno

Ponúkame na predaj novostavbu záhradného domu s pozemkom o veľkosti 4 árov v blízkosti Komárna. 

Dom je poschodový a vyžaduje dokončenie, momentálne je vo fáze hrubej stavby. Dispozícia domu pozostáva z prízemia s predsieňou, kuchyňou spojenou s obývačkou a kúpeľňou. Na poschodí sú samostatné izby a priestor na schodisko medzi nimi. Podlahy sú vybavené laminátovou parketou, v kúpeľni, kuchyni a chodbe je dlažba. Dom bol postavený z Ytongu. Lokalita je pokojná s príjemnými susedmi.

Ak máte záujem, odporúčame si nehnuteľnosť osobne prezrieť. Pre viac informácií a obhliadku nás prosím kontaktujte na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

Eladásra kínálunk egy új építésű kertes házat Komárom közelében, egy 4 hektáros telken.

A ház emeletes, és befejezésre szorul, jelenleg a szerkezetkész állapotú kivitelezésnél tart. A ház elrendezése a földszinten előszoba, a konyha és a nappali egyben, valamint fürdőszoba található. Az emeleten különálló szobák vannak, közöttük lépcsőház található. A padló laminált parketta, a fürdőszobában, a konyhában és a folyosón csempe van. A ház Ytongból épült. A környék csendes, nyugodt, a szomszédok kedvesek.

Amennyiben érdekli Önt a ház, javasoljuk személyesen megtekinteni. További információkért és megtekintésért kérem, hívjon minket a 0917 174 174-es telefonszámon.

 

ID

16070

Druh
Chata
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
69 900 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174