HTML Print Page

Predáme záhradu s veľkou chatou

Hľadáte nehnuteľnosť v pokojnom prostredí? Ľúbite spev vtákov, prírodu a pokoj? Hľadáte miesto, kde sa môžete naozaj relaxovať, uniknúť pred dnešným hlučným a rýchlym svetom?

Nemusíte ďalej hľadať!

Ponúkame na predaj samostatne postavenú chatu na 4árovom (400m2) pozemku, ktorý zdobia krásne viniče. Dom má 50 m2 obytného priestoru, ktorý je rozdelený na dve časti: dolná a horná časť. Dolná časť: Predný vstup s kuchyňou a veľkou priestrannou izbou, toaleta a kúpeľňa. Izby majú drevené okná, ktoré dovnútra prúdia prírodné svetlo. Interiér kombinuje drevo a kameň, čím vytvára prirodzenú harmóniu.Na hornej časti sú 2 izby a vchod na veľkú terasu. V obývacej izby je zabudovaný krb. Strecha je izolovaná. K domu patrí aj jedna väčšia dieľňa. Pred domom je murovaný gril. 

Odporúčame osobnú návštevu, nechajte sa očariť krásou prírody. 

Kontaktujte nás na osobnú obhliadku na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

 

Keres egy ingatlant nyugodt környezetben? Szereti a madárcsicsergést, a természetet és a csendet? Olyan helyet keres, ahol valóban kikapcsolódhat, távol a mai zajos és pörgő világtól?

Nem kell tovább keresnie!

Eladásra kínálunk egy falazott kerti házat a természet szívében, egy 4 áras  (400m2) teleken, amit gyönyörű szölötökék díszítenek. A ház 50m2 lakótérrel rendelkezik, ami két részre van osztva:alsó és felső. Az alsó részben található az előtéri belépő, konyha nappalival, mellékhelyiség és fürdő. A szobák faablakokkal vannak felszerelve, amelyek természetes fényt árasztanak az épület belsejébe. Az enteriőr fa és kő kombinációjával teremt természetes harmóniát. A felső részben 2 szoba található és kijárat a hatalmas és napos felső teraszra. A házban falazott kandalló van. A tető szigetelt. A házhoz egy műhely tartozik, és egy autóbeálló. Az épület előtt falazott grill található. A ház ízlés szerint tovább bövíthetö.

Ajánljuk, hogy nézze meg személyesen az ingatlant, és engedje, hogy a természet szépsége elbűvölje Önt. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyes megtekintés miatt a 0917 174 174-es telefonszámon.

ID

16081

Druh
Záhrada
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Marcelová
Cena
32 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174