HTML Print Page

Na predaj: Záhrada - Nová Stráž

Hľadáte ideálne miesto na budovanie vášho domu alebo na vytvorenie nádherného záhradného rajčeka v blízkosti Komárna?

Ponúkame na predaj úžasnú záhradu v Novej Stráži. Toto miesto je nielen slnečné a pokojné, ale tiež ponúka výborných susedov a príjemné okolie s dobre udržiavanými záhradkami a domami. Ideálny kúsok pre tých, ktorí túžia po pokoji a kľude v prírode. Na pozemku už máte pripravenú vrtanú studňu, ktorá vám zabezpečí dostatok čistej vody, a samozrejme aj elektrické pripojenie, čo vám uľahčí všetky vaše budúce stavebné alebo záhradnícke projekty.

Neváhajte a zarezervujte si termín prehliadky ešte dnes na tel. č.: 0917 174 174, aby ste si mohli osobne pozrieť a urobiť prvý krok k realizácii vašich snov o vlastnom domove či nádhernom záhradnom útulku.

 

Keres egy ideális helyet arra, hogy építsen egy házat vagy létrehozzon egy gyönyörű kertet Komárom közelében?

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző kertet Őrsújfalun. Ez a hely nemcsak napos és csendes, hanem kiváló szomszédokat és kellemes környezetet kínál, szépen karbantartott kertekkel és házakkal körülvéve. Ideális választás azoknak, akik békére és nyugalomra vágynak a természetben. A telek már rendelkezik fúrt kúttal, amely biztosítja Önnek a tiszta víz elegendő ellátását, valamint elektromos csatlakozást, ami megkönnyíti minden jövőbeli építési vagy kertészeti projektjét.

Ne habozzon, és foglalja le a mai nap még a megtekintés időpontját a 0917 174 174 telefonszámon, hogy személyesen megtekinthesse  és megtegye az első lépést álmai otthona vagy csodálatos kertje megvalósítása felé.

ID

16121

Druh
Záhrada
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
27 990 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174