HTML Print Page

Pekná garzónka na predaj - Komárno

Ponúkame na predaj pekne prerobenú veľkú garzónku v Komárne na 7. sídlisku.

Byt sa nachádza na 8. podlaží, čo zaručuje krásny výhľad na okolie. Byt je úplne rekonštruovaný, vrátane modernizácie všetkých základných inštalácií. Okná sú plastové. Podlaha je plávajúca. V kúpeľni je dlažba. Vodovod a elektrina sú úplne obnovené. Kúpeľňa je nanovo vykachličkovaná a vybavená moderným sprchovacím kútom.

Dispozičné riešenie bytu je veľmi praktické:

  • chodba,
  • izba,
  • kúpeľňa
  • a samostatná toaleta.

Vďaka tomu je byt ideálny pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú komfortné a moderné bývanie.

Byt sa nachádza v tichej a bezpečnej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta, škôl, obchodov a verejnej dopravy. Okolie ponúka množstvo zelene a priestorov na oddych. Odporúčam obhliadku bytu. Pre viac informácií a dohodnutie si termínu obhliadky, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

Eladásra kínálunk egy szépen felújított, nagyméretű garzont Komáromban, a 7-es lakótelepen.

A lakás a 8. emeleten található, ami gyönyörű kilátást biztosít a környékre. A lakás teljesen fel van újítva, beleértve az összes alapvető közmű modernizálását. Az ablakok műanyagból készültek. A padló úszópadló, a fürdőszobában csempe található. A víz- és elektromos vezetékek teljesen felújítottak. A fürdőszoba újra van csempézve és modern zuhanykabinnal van felszerelve.

A lakás elrendezése nagyon praktikus:

  • előszoba,
  • szoba,
  • fürdőszoba
  • és külön WC.

Emiatt a lakás ideális egyéneknek vagy pároknak, akik kényelmes és modern otthont keresnek. A lakás csendes és biztonságos környéken található, jó közlekedési kapcsolatokkal a belvároshoz, iskolákhoz, boltokhoz és a tömegközlekedéshez. A környéken sok zöld terület és pihenési lehetőség található. Ajánlom a lakás megtekintését.

További információkért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, kérjük, hívja a 0917 174 174-es telefonszámot.

ID

16173

Druh
Garsónka
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
45 990 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174