HTML Print Page

Ponúkame na predaj krásne a útulne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Búč.

Ponúkame na predaj krásne a útulne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Búč.

Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke na pozemku s rozlohou 719 m². K domu patrí pivnica a garáž. Obytná plocha domu je približne 90 m². Strecha je nová a dom má aj funkčnú studňu.

Dom má 3 samostatné, neprechodné izby a je kompletne zrekonštruovaný. 

Dom sa predáva zariadený, vrátane kuchynskej linky, sedačky, nábytku v obývacej izbe a šatníka. Interiér je vkusne a moderne zariadený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie bez nutnosti ďalších úprav.

Lokalita domu je mimoriadne výhodná. V obci Búč sa nachádza škola, škôlka, obchody a ďalšie základné občianske vybavenie. Okolie ponúka pokojné prostredie s množstvom zelene, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo ľudí hľadajúcich kľudné bývanie mimo ruchu mesta.

Pri vážnom záujme ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

Eladásra kínálunk egy szépen és ízlésesen felújított családi házat Búcs községben.

A családi ház egy csendes utcában található, 719 m²-es telken. A házhoz pince és garázs tartozik. A lakóterület körülbelül 90 m². A tető új, és a házhoz egy működő kút is tartozik.

A ház 3 különálló, nem átjárható szobával rendelkezik, és teljesen felújított.

A ház bútorozottan kerül eladásra, beleértve a konyhabútort, a kanapét, a nappali berendezését és a gardróbot. A belső tér ízlésesen és modern módon van berendezve, ami lehetővé teszi az azonnali beköltözést további felújítások nélkül.

A ház elhelyezkedése rendkívül előnyös. Búcs községben iskola, óvoda, boltok és egyéb alapvető lakossági szolgáltatások találhatók. A környék nyugodt és zöld, ami ideális családok számára vagy azoknak, akik a város zajától távolabb keresnek otthont.

Érdeklődés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velem a 0917 174 174-es telefonszámon.

 

ID

16176

Druh
Rodinný dom
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Búč
Cena
90 000 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174