HTML Print Page

Na predaj: 3-izbový tehlový byt v Komárne, v blízkosti trhoviska!

Na predaj: 3-izbový tehlový byt v Komárne, v blízkosti trhoviska!

Máme pre vás skvelú ponuku na predaj bytu, ktorý je ideálny pre tých, ktorí hľadajú možnosť vytvoriť si domov podľa svojich predstáv! Tento priestranný 3-izbový byt sa nachádza v srdci Komárna, v blízkosti trhoviska, a ponúka skvelé dispozičné riešenia.

Dispozičné riešenie: Byt pozostáva z predsiene, dvoch nepriechodných izieb, obývačky, kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety.

Rekonštrukcia: V byte bola začatá rekonštrukcia, ktorá zahŕňa výmenu elektroinštalácie a vodovodných potrubí. Strop je sadrokartónový a vodovodné potrubia sú už vyvedené do kuchyne, kúpeľne a pre bojler. Radiátory sú nové a miesto na klimatizáciu je pripravené. Plastové okná a nové bezpečnostné vchodové dveresú zabudované. 

Prečo je tento byt ideálnou voľbou?*

Tento byt ponúka jedinečnú príležitosť dokončiť ho podľa vlastného vkusu. Je ideálny pre tých, ktorí túžia po priestore, kde si môžu vytvoriť svoj vlastný domov od základu. Skvelá lokalita v blízkosti trhoviska poskytuje výbornú dostupnosť všetkých potrebných služieb a obchodov.

Neváhajte a zarezervujte si obhliadku! Tento byt je pripravený na dokončenie a môže sa stať vaším vysnívaným domovom. Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie termínu obhliadky na čísle 0917 174 174. Tento dom môže byť čoskoro vaším novým domovom!

 

Eladó 3 szobás tégla lakás Komáromban, a piac közelében! Kivételes ajánlatunk van azok számára, akik egy olyan otthont keresnek, amit a saját elképzeléseik szerint alakíthatnak ki! Ez a tágas 3 szobás lakás Komárom szívében található, a piac közelében, és nagyszerű elrendezést kínál.

Elrendezés: A lakás előszobából, két külön nyíló szobából, nappaliból, konyhából, fürdőszobából és egy külön WC-ből áll. Lehetőséget nyújt a további átalakításra, a saját igények szerint.

Felújítás: A lakásban elkezdték a felújítást, amely magában foglalja az elektromos vezetékek és a vízvezetékek cseréjét. A mennyezet gipszkartonnal borított, és a vízvezetékek már ki vannak vezetve a konyhába, a bojlerhez és a fürdőszobába. Az új radiátorok és a légkondicionáló előkészített helye már készen állnak, valamint a műanyag nyílászárók és az új biztonsági bejárati ajtó is. 

Miért ideális választás ez a lakás? Ez a lakás egyedi lehetőséget kínál arra, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint fejezze be a munkálatokat. Ideális választás azok számára, akik tágas teret keresnek, ahol a saját elképzeléseik szerint alakíthatják ki otthonukat. A kiváló elhelyezkedés a piac közelében pedig remek hozzáférést biztosít minden szükséges szolgáltatáshoz és üzlethez.

Ne habozzon, foglaljon időpontot megtekintésre! Ez a lakás készen áll a befejezésre, és hamarosan az Ön álomotthona lehet. További információkért és a megtekintés egyeztetéséhez hívjon minket a 0917 174 174-es telefonszámon. Ez az otthon hamarosan az Ön új otthona lehet!

ID

16222

Druh
3 izbový byt
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Komárno » Komárno
Cena
71 990 €
Kontakt: Mgr. Lilla Sándor
, +421 917 174 174