HTML Print Page

LEN U NÁS!!! Predám - Viničný dom s vinohradom - Mužla

V katastri obec Mužla viničný dom s 300 koreňmi hrozna je na predaj s kompletným vybavením a nábytkom.

Mužla je jednou z najznámejších vinohradníckych a vinárskych oblastí na Slovensku.

Pod vinárskym domom sa nachádza tehlová pivnica s rozmermi 2, 5 m x 4 m, na prízemie sa nachádza spoločenská miestnosť, na podkrovie je izba s balkónom, odkiaľ je veľmi pekná panoráma na rovinu tiahnucu sa k Dunaju a pohorie Gerecse na druhej strane Dunaja. Priamo pred pozemkom sa nachádza vodovod, ktorý je možné v prípade potreby napojiť.

Vedľa viničného domu sa nachádza trávnatá plocha s rozmermi 9 x 9 m a za vinárskym domom 300 korene hrozna, z toho Cabernet Sauvignon, Rizling rýnsky, Noria, Chardonnay. Sú tu aj 3 jablone, 2 čerešne a 1 orech.

Pre viac informácií volajte 0952 041 101!

 

Muzslán borház és 300 tőke szőlő eladó teljes felszereléssel és bútorzattal.

Muzsla Szlovákia egyik legelismertebb szőlészeti és borászati régiója.

A borház alatt 2,5m x 4méteres téglával kirakott pince található, a földszinten van egy mulató helyiség, a tetőtérben pedig egy szoba van kialakítva erkéllyel, ahonnan nagyon szép panoráma nyílik a Dunáig elterülő síkságra és a Duna túloldalán magasodó Gerecse hegységre. Közvetlenül a telek előtt van az ivóvíz vezeték, amire igény esetén rá lehet csatlakozni.

A telek borház melletti részén 9 x 9 méteres füves terület, borház mögött pedig 300 tőke szőlő van telepítve, amelyeknek fajtája Cabernet sauvignon, Rajnai rizling, Noria, Chardonnay. Ezenkívül 3 almafa, 2 meggyfa és 1 diófa is van.

További információért hívja a 0952 041 101 telefonszámot!

ID

16235

Druh
Chata
Lokalita
Nitriansky kraj » Okres Nové Zámky » Mužla
Cena
35 000 €
Kontakt: Zajos Ferenc
, +421952041101