ZNÍŽENÁ CENA!!! Na predaj 2 izbový rodinný dom v obci Pataš

Cena
80 000 €
ID

15975

Typ
Predaj
Lokalita
Pataš
Druh
Rodinný dom
Úžitková plocha
98.00 m2
Zastavaná plocha
137 m2
Výmera pozemku celkom
700.00 m2
Počet nadzemných podlaží
1
Celkový počet objektov
2
Typ pozemku
prevažne rovinatý
Stav
pôvodný stav
Príjazd
asfaltová cesta
Prevažujúca konštrukcia objektu
tehlová
Kvalitatívny štandard
RD z klasických materiálov
Rok výstavby
2011
Rok kolaudácie
2011
Rok poslednej rekonštrukcie
2011
Energetický certifikát budovy
G
Atribúty
Garáž
Počet parkovacích miest v garáži
1
Pitná voda
vodovod
Súčasné využitie
nevyužívané
Možnosti využitia
trvalé bývanie
Naposledy upravené
14.júl.2023 - 10:53
Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame 2 izbový rodinný dom v obci Pataš, ktorá je zhruba 12 rokov stará a potrebuje dokončenie. V nehnuteľnosti nie sú okná a podlaha, takže nový majiteľ ju môže upraviť podľa svojich predstáv. Garáž je súčasťou nehnuteľnosti. 

Rodinný dom je dispozične rozdelený na vstupnú predizbu, chodbu, priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, dve nepriechodné izby, kúpeľňu s toaletou a komoru. Bol postavený v roku 2011 z pálených tehál a zateplený hrúbkou 15 mm. V dome je k dispozícii elektrina, obecný vodovod, plyn a splašková voda je odvádzaná do betónovej žumpy.

Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Pataš, ktorá ponúka pokojné rodinné bývanie. Obec má základnú občiansku vzdialenosť a je vzdialená 6 km od mesta Gabčíkovo, 13 km od kúpeľného mesta Veľký Meder a 16 km od Dunajskej Stredy.

Ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás: 0917 174 174 

 

Eladásra kínálunk egy 2 szobás családi házat Csilizpatason. Az ingatlan kb. 12 éves és befejezést igényel. Az ingatlanban nincsenek ablakok és padló, így az új tulajdonos saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja ki. A garázs része az ingatlannak.

A családi ház belső elrendezése előszobából, folyosóból, tágas nappali-konyhából, két nem átjáró hálóból, fürdőszobából WC-vel, és kamrából áll. A ház 2011-ben épült égetett tégla falakkal, 15 mm vastag szigeteléssel. Az ingatlanban rendelkezésre áll áram, a közművek közül a víz, gáz, és a szennyvíz beton ciszternába vezet.

Az ingatlan Csilizpatason található, amely csendes családi életet biztosít. Az alapvető állampolgári szolgáltatások elérhetőek. A település 6 km-re fekszik Bőstől, 13 km-re a Nagymegyeri fürdővárostól és 16 km-re Dunaszerdahelytől.

Ha érdekli az ajánlatunk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

 

 

Váš maklér:
Kontaktujte ma!