Predaj 4 bytový rodinný dom v Dunajskej Strede

Cena
356 000 €
ID

15976

Typ
Predaj
Lokalita
Dunajská Streda
Druh
Rodinný dom
Úžitková plocha
300.00 m2
Výmera pozemku celkom
500.00 m2
Počet nadzemných podlaží
2
Počet podzemných podlaží
1
Typ pozemku
prevažne rovinatý
Stav
kompletná rekonštrukcia
Príjazd
asfaltová cesta
Prevažujúca konštrukcia objektu
tehlová
Kvalitatívny štandard
RD z klasických materiálov
Rok poslednej rekonštrukcie
2021
Pitná voda
vodovod
Odpadová voda
verejná kanalizácia
Naposledy upravené
12.apr.2023 - 16:40
Popis nehnuteľnosti

Predá sa väčšia nehnuteľnosť, v ktorej sa nachádzajú štyri samostatné byty. Na hornom poschodí je priestranný byt s 3 izbami, na prízemí sa tiež nachádza ďalší byt s 3 izbami. V suteréne sú k dispozícii dva pohodlné byty s 2 izbami. Nehnuteľnosť sa môže hodiť pre veľké rodiny, investičné účely alebo dokonca pre prevádzkovanie apartmánu. Nachádza sa v tichom a pokojnom prostredí s dobrou dostupnosťou k dôležitej infraštruktúre, nákupným možnostiam a dopravným pripojeniam. Nehnuteľnosť je vo vynikajúcom stave a nový majiteľ má možnosť vykonať vlastné prerábky a rekonštrukcie podľa svojho vkusu. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2007 a obsahuje štyri bytové jednotky s vlastnými vchodmi. Na pozemku o veľkosti 500 m2 s oplotením sú napojené všetky inžinierske siete. Budova bola rekonštruovaná pred 2 rokmi a má plastové okná a plynové kúrenie s radiátormi. Sú k dispozícii tri byty s 3 izbami, dva byty s 2 izbami a jednoizbový apartmán s kuchyňou a kúpeľňou. Všetky jednotky majú vlastný vchod a môžu sa využiť ako jedna bytová jednotka. Budova sa nachádza len 200 metrov od dunajskostredského kúpaliska, čo ju môže urobiť atraktívnou aj pre turistov. 

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, sme radi pripravení s Vami dohodnúť obhliadku, aby ste si mohli osobne prezrieť jej výhody. Kontaktujte nás a dohodnime sa na termíne.

 

Eladó egy nagyobb ingatlan, amely négy különálló lakást tartalmaz. Az emeleten egy tágas, 3 szobás lakás található, a földszinten egy másik, szintén 3 szobás lakás áll rendelkezésre. A pincében két kényelmes, 2 szobás lakás van. Az ingatlan alkalmas lehet nagy családoknak, befektetési célokra, vagy akár apartman üzemeltetésre is. Csendes és nyugodt környezetben található, jó közlekedéssel és infrastruktúrával, bevásárlási lehetőségekkel és közlekedési kapcsolatokkal. Az ingatlan kiváló állapotban van, és az új tulajdonos saját ízlése szerint elvégezheti a felújítást és átalakítást. Az ingatlan 2007-ben épült, és 4 lakásegységet tartalmaz saját bejárattal. Az 500 m2-es telken az összes közmű be van kötve. Az épület 2 évvel ezelőtt felújításra került, műanyag ablakokkal és radiátoros gázfűtéssel rendelkezik. Elérhető 3, 3 szobás lakás, 2, 2 szobás lakás és egy stúdió apartman konyhával és fürdőszobával. Az összes egységnek saját bejárata van, és egy lakásegységként is használhatók. Az épület csak 200 méterre található a dunaszerdahelyi strandfürdőtől, ami vonzó lehet a turisták számára is.

Ha érdekli Önt ez az ingatlan, szívesen megszervezzük az ingatlan megtekintését, hogy meggyőződhessen az előnyeiről. Lépjen velünk kapcsolatba, és egyeztessünk időpontot.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!