LEN U NÁS! Na predaj: garzónka

Top ponuka
Cena
53 000 €
ID

16000

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
Garsónka
Úžitková plocha
28.00 m2
Nadzemné podlažie
ostatné podlažie
Poschodie
5
Stav
čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Atribúty
Balkón
Naposledy upravené
15.jún.2023 - 11:18
Popis nehnuteľnosti

Eladó a VII.lakótelepen egy garzonlakás. Az ingatlan a 5. emeleten található, rendkívül világos és csendes. A lakás felújított, és rendelkezik egy balkonnal is, amelyről gyönyörű kilátás nyílik. A pincében tárolási lehetőség biztosított, és a házban lift is üzemel, így könnyedén megközelíthető az ingatlan.

A szomszédok barátságosak és nyugodt környezetet biztosítanak. Az ingatlan környékén megtalálhatóak iskolák, óvodák, játszóterek, orvosi rendelők, gyógyszertár és bevásárlóközpont is, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető.

Ha egy hangulatos, praktikus garzonlakást keres, akkor ez az ingatlan lehet a tökéletes választás.

Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0917 174 174-es telefonszámon, hogy egyeztethessünk egy időpontot a megtekintésére.

 


Na predaj: garzónka na sídlisku VII. Nehnutelnosť sa nachádza na 5. poschodí, je veľmi svetlá a tichá. Byt je zrekonštruovaný a má aj balkón s nádherným výhľadom. Možnosť skladovania je zabezpečená v pivnici a v budove je tiež v prevádzke výťah, takže je nehnuteľnosť ľahko dostupná.

Susedia sú priateľskí a poskytujú pokojné prostredie. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádzajú školy, škôlky, ihriská, lekárske centrum, lekáreň a nákupné centrum, takže všetky potrebné služby sú ľahko dostupné.

Ak hľadáte útulný a praktický garzónsky byt, táto nehnuteľnosť môže byť dokonalou voľbou.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujíma, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174, aby sme mohli dohodnúť termín na jej obhliadku.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!