Na predaj 2 izbový byt v centre mesta

Cena
85 000 €
ID

16055

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
2 izbový byt
Úžitková plocha
58.00 m2
Nadzemné podlažie
ostatné podlažie
Poschodie
3
Stav
kompletná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
tehlová
Rok poslednej rekonštrukcie
2021
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Naposledy upravené
08.sep.2023 - 15:09
Popis nehnuteľnosti

Hľadáte byt v centre? Chcete bývať v srdci mesta? Je pre vás dôležité, aby byt bol blízko centra mesta?

Ak hľadáte byt v srdci mesta, táto ponuka vás určite zaujme!

NA PREDAJ ponúkame tento krásne zrekonštruovaný 2-izbový byt.  Byt sa nachádza na vyššom poschodí tehlového bytového domu, v tesnej blízkosti historického centra Komárna, príjemného parku.

Prečo by ste mali zvážiť túto kúpu:

  • Modernizácia: Byt bol nedávno kvalitne zrekonštruovaný a práce boli dokončené v roku 2021. To znamená, že nový majiteľ môže využívať výhody moderného bývania.
  • Bezpečnosť a komfort: Všetky okná boli vymenené za plastové, a vchodové dvere sú bezpečnostné (zn. Sherlock). Tiež boli vymenené všetky inžinierske siete a podlahy sú kombinované - v izbách nájdete nádherný obnovený drevený parket, zatiaľ čo v ostatných miestnostiach je kvalitná keramická dlažba.
  • Kuchyňa na mieru: Kuchyňa je krásna a praktická, na mieru vyrobená, s vstavanými spotrebičmi. V príjemnej kúpeľni nájdete kvalitné obklady a murovaný sprchovací kút.
  • Byt sa predáva čiastočne zariadený, vrátane vstavaných skríň a komód na mieru, okrem postele v spálni a niekoľkých menších kusov nábytku.

K bytu patria aj dve pivnice, parkovanie je možné priamo pri bytovom dome. Správcom bytového domu je SVB.

Tento byt ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a kvalitný život v obľúbenej časti Komárna. Nezmeškajte túto príležitosť a získajte si ho ešte dnes! 

Odporúčame obhliadku a nechajte sa očariť týmto bytom. Kontaktujte nás na osobnú obhliadku na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

Keres egy lakást a város központjában? Szeretne a város szívében élni? Fontos Önnek, hogy a lakás a városközpont közelében legyen?

Ha városközponti lakást keres, akkor ez az ajánlat biztosan felkelti az érdeklődését!

ELADÁSRA kínáljuk ezt a gyönyörűen felújított 2 szobás lakást. A lakás egy téglaépület legfelső emeletén található, a történelmi Komárom központjához közel, egy kellemes park közelében.

Miért érdemes megfontolni ezt a vásárlást:

Modernizáció: A lakást nemrégiben  minőségien felújították, a munkálatokat 2021-ben fejezték be. Ez azt jelenti, hogy az új tulajdonos élvezheti a modern lakás előnyeit.

Biztonság és kényelem: Az összes ablakot műanyagra cserélték, és a bejárati ajtót biztonsági ajtóra váltották (Sherlock márka). Az összes műszaki hálózatot kicserélték, és a padlóburkolatok kombináltak - a szobákban gyönyörűen felújított fa parkettát talál, míg más helyiségekben minőségi kerámia padlóburkolat található.

Egyedi konyha: A konyha gyönyörű és praktikus, egyedi tervezésű, beépített háztartási gépekkel. A kényelmes fürdőszobában minőségi csempék és téglából készült zuhanyzó található.

A lakás részben bútorozottan kerül eladásra, beleértve a beépített szekrényeket és komódokat, kivéve az ágyat a hálószobában és néhány kisebb bútordarabot.

A lakáshoz két pince is tartozik, és a parkolás az épület közelében lehetséges.

Az épületet az SVB kezeli.

Ez a lakás mindent kínál, amire szüksége van a kényelmes és minőségi élethez Komárom népszerű részén. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be még ma! Ajánljuk, hogy tekintse meg a lakást, és hagyja magát elbűvölni. Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon: 0917 174 174, és egyeztessen időpontot személyes megtekintéshez.

 

 

 

 

 

 

 

Váš maklér:
Kontaktujte ma!