NOVÁ CENA!! Na predaj zrekonštruovaný a zariadený 1 izbový byt v Komárne: 53.000€

Cena
53 000 €
ID

16127

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
1 izbový byt
Úžitková plocha
27.17 m2
Nadzemné podlažie
podstrešné podlažie
Poschodie
8
Stav
kompletná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Náklady za služby a energie
110 €/mesiac
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Atribúty
Klíma
Káblová televízia
Zateplenie budovy
Naposledy upravené
26.apr.2024 - 10:38
Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 1-izbový byt, ktorý bol úplne zrekonštruovaný a zariadený. Kuchyňa bola úplne obnovená pred 6 mesiacmi, vrátane potrubia a elektriny. Nová kuchynská linka je vybavená zabudovanou umývačkou riadu, práčkou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Celá kuchynská linka so spotrebičmi zostáva v byte, pričom na každý spotrebič je ešte platná záruka. V izbe je zabudovaná klimatizácia.

Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, izbu v tvare L (s možnosťou rozdelenia na 2 menšie miestnosti), kuchyňu a kúpeľňu s toaletou.

V byte zostávajú aj ďalšie zariadenia, ako sú skrine, posteľ atď. Okná sú plastové so vnútornými žalúziami a vchodové dvere sú bezpečnostné.

Tento byt je vhodný pre mladé páry začínajúce svoj život spoločne, alebo ako investícia. Odporúčame si pozrieť tento byt osobne. Treba vidieť. Kontaktujte nás na telefónnom čísle: 0917 174 174.

 

Eladásra kínálunk egy 1 szobás lakást, amely teljesen fel lett újítva és berendezve. A konyha teljesen fel lett újítva 6 hónappal ezelőtt, beleértve a csöveket és az elektromos vezetékeket is. Az új konyha beépített mosogatógéppel, mosógéppel, mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel van felszerelve. Az egész konyha a lakásban marad a készülékekkel együtt, és minden készülékre még garancia is van. Az szobában klíma van beépítve.

A lakás elrendezése magában foglalja a bejárati előszobát, L alakú szobát (lehetséges két kisebb helyiségként is kialakítani), konyhát és fürdőszobát WC-vel.

A lakásban maradnak a berendezések is (szekrények, ágy stb.). Az ablakok műanyagok belső redőnnyel, alakás  biztonsági bejárati ajtóval van felszerelve.

Ez a lakás ideális választás fiatal pároknak, akik most kezdenek együtt élni, vagy befektetés céljából. Ajánljuk a lakás személyes megtekintését. Érdemes megnézni. Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon: 0917 174 174.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!