Prekrásny 3 izbový zariadený prízemný byt s loggiou na predaj - Komárno

Cena
93 800 €
ID

16134

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
3 izbový byt
Úžitková plocha
68.50 m2
Nadzemné podlažie
prízemné podlažie
Stav
kompletná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Rok poslednej rekonštrukcie
2023
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
el. akumulačný boiler
Atribúty
Internet
Klíma
Lodžia
Výťah
Zateplenie budovy
Naposledy upravené
17.apr.2024 - 11:13
Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame úplne a modernizovane byt na prízemí so 3 izbami a lodžiou.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza na výhodnom prízemí, čo zaručuje ľahký prístup a pohodlný priestor. Je umiestnená v 7 poschodovom obytnom dome, čo zabezpečuje bezpečnosť a pokoj obyvateľom.

Rozloženie: Byt disponuje priestranou predsieňou, modernou kuchyňou, útulnou obývačkou a dvoma spálňami. Kúpeľňa je vybavená WC. 

Vybavenie: V kuchyni sa nachádza zabudovaná rúra, mikrovlnná rúra a špajza, čo poskytuje ideálne prostredie na varenie a stravovanie. Výmena celého elektrického a vodoinštalatérskeho rozvodu nehnuteľnosti bola vykonaná, rovnako ako nové radiátory a svietidlá. Okrem toho je v byte k dispozícii aj klimatizácia, ktorá zabezpečuje pohodlie a optimálnu teplotu počas celej sezóny.

Zariadenie: Z kuchyne zostáva chladnička, umývačka riadu a nábytok v detskej izbe a v spálni, ktoré sú súčasťou kúpnej ceny, takže nový majiteľ nemusí ihneď kupovať nábytok.

Ďalšie výhody: K bytu patrí aj veľký pivničný priestor, ktorý poskytuje ideálne úložné miesto. Plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere zabezpečujú bezpečnosť a tepelnú izoláciu.

Okolie: Obytná časť je udržiavaná a priateľská, kde susedia sú pokojní a ochotní. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza množstvo zariadení, vrátane škôl, škôlok, lekární a obchodov, takže obyvatelia môžu ľahko uspokojiť svoje potreby.

Odporúčam osobnú prehliadku bytu, aby sa záujemcovia mohli osobne presvedčiť o kvalite a pohodlí nehnuteľnosti. Na získanie ďalších informácií a na dohodnutie termínu nás prosím kontaktujte na čísle 0917 174 174. Táto nehnuteľnosť môže byť ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a moderné bývanie v udržiavanom prostredí a ocenia bezpečnosť a komfort. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť!

 

Eladásra kínálunk egy teljesen és modernul átépített földszinti 3 szobás lakást lodzsiával.

 Az ingatlan az előnyös földszinti elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető és kényelmes élettérként szolgál. Az 7 emeletes lakóházban található, amely biztonságot és nyugalmat nyújt a lakóknak.

Elrendezés: Az ingatlan tágas előszobával, modern konyhával, kényelmes nappalival és két hálószobával rendelkezik. A fürdőszoba WC-vel ellátott. 

Felszereltség:  A konyhában beépített sütő, mikrohullámú sütő és spájz található, ami ideális környezetet teremt a főzéshez és az étkezéshez. Az ingatlan teljes villany- és vízvezeték-rendszerének cseréje megtörtént, valamint a radiátorok és a világítás pontégők is újak. Emellett klímaberendezés is rendelkezésre áll a lakásban, ami kényelmet és optimális hőmérsékletet biztosít az egész évben.

Berendezés: A konyhából a hűtő, mosogatógép és a gyerekszobai, valamint a hálószobai bútorok is a vételár részét képezik, így az új tulajdonosnak nem kell azonnal berendezési tárgyakat beszereznie.

További előnyök: Az ingatlanhoz tartozik egy tágas pince is, ami ideális tárolóhelyet nyújt. Az ablakok műanyag és biztonsági bejárati ajtó van.

Környék: A lakótelep rendezett és barátságos környezetet kínál, ahol a szomszédok nyugodtak és segítőkészek. Az ingatlan közelében számos létesítmény található, többek között iskolák, óvodák, gyógyszertárak és üzletek, így az itt élők minden szükségletüket könnyen ki tudják elégíteni.

Ajánlom a lakás személyes megtekintését, hogy az érdeklődők személyesen is meggyőződhessenek az ingatlan minőségéről és kényelméről. Kapcsolatfelvétel és időpontegyeztetésért kérjük, hívják a 0917 174 174-es telefonszámot. Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazok számára, akik kényelmes és modern otthont keresnek egy rendezett környéken, és értékelik a biztonságot és a kényelmet. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

 

Váš maklér:
Kontaktujte ma!