PREDANÉ!! - LEN U NÁS! Na predaj 1 izbový byt v centre mesta Komárno

Rezervované
Cena
56 999 €
ID

16157

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
1 izbový byt
Úžitková plocha
33.59 m2
Nadzemné podlažie
prízemné podlažie
Stav
kompletná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Rok poslednej rekonštrukcie
2022
Náklady za služby a energie
110 €/mesiac
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Atribúty
Klíma
Zateplenie budovy
Naposledy upravené
24.máj.2024 - 09:21
Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Sunreality exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový prízemný byt v centre mesta Komárno.

Byt sa nachádza v 5-poschodovom obytnom dome na prízemí. K bytu patrí aj pivnica, kočikáreň a skladový priestor. Obytný dom bol pred rokom zateplený.

Dispozičné riešenia:

  • chodba,
  • kúpeľňa s toaletou,
  • kuchyňa,
  • izba.

Okná sú nové plastové. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Podlaha je plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba. Všetky inžinierske siete boli počas rekonštrukcie vymenené. Kuchyňa zostáva zariadená. Kúpeľňa bola obnovená pred rokom a zväčšená, je v nej moderný sprchovací kút a toaleta.

Odporúčam obhliadku bytu. Pri rýchlom a vážnom jednaní je dohoda možná. Pre viac informácií kontaktujte na telefónnom čísle 0917 174 174.

 

A Sunreality ingatlanközvetítő iroda exkluzívan kínál eladásra egy 1 szobás földszinti lakást Komárom városközpontjában.

A lakás egy 5 emeletes lakóház földszintjén található. A lakáshoz tartozik egy pince, babakocsi- és kerékpártároló és egy raktárhelyiség is. A lakóházat egy évvel ezelőtt szigetelték.

Elrendezés:

  • folyosó,
  • fürdőszoba WC-vel,
  • konyha,
  • szoba.

Az ablakok újak, műanyagból készültek. A bejárati ajtó biztonsági ajtó. A padló úszópadló, a fürdőszobában csempe található. Az összes közműhálózatot a felújítás során kicserélték. A konyha berendezve marad. A fürdőszobát egy évvel ezelőtt felújították és kibővítették, modern zuhanyzóval és WC-vel felszerelt.

Ajánlom a lakás megtekintését. Gyors és komoly érdeklődés esetén megállapodás lehetséges. További információért keresse a 0917 174 174-es telefonszámot.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!