Predám 3 izbový byt v Komárne

Cena
83 000 €
ID

15986

Typ
Predaj
Lokalita
Komárno
Druh
3 izbový byt
Úžitková plocha
64.00 m2
Nadzemné podlažie
ostatné podlažie
Poschodie
7
Stav
čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia bytu
panelová
Náklady za služby a energie
225 €/mesiac
Typ kúrenia
Centrálne kúrenie
Zdroj tepla
teplo z kotolne
Príprava teplej vody
súbežně s ÚK
Atribúty
Balkón
Naposledy upravené
31.okt.2023 - 10:57
Popis nehnuteľnosti

Predáva sa zrekonštruovaný, priestranný byt s 3 izbami na 7. poschodí bytového domu v tichej lokalite. Nehnuteľnosť má praktické rozloženie. Byt je vybavený novými plastovými oknami, drevovými dverami a vstavanou skriňou v predsieni. K bytu patrí aj balkón. Okolie je upravené a bezpečné, a sú tu všetky dôležité inštitúcie a služby, ako napríklad školy, škôlky a potraviny. Jednoduché a pohodlné cestovanie zabezpečujú blízke autobusové a vlakové zastávky, a v blízkosti sa nachádza aj detské ihrisko.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, prosím, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 174 174 a radi Vám zorganizujeme prehliadku bytu.


Eladó egy felújított, tágas és világos 3 szobás lakás egy 7 emeletes társasház hetedik emeletén, mely csendes környezetben található. Az ingatlannak praktikus elrendezése van. A lakás új műanyag ablakokkal, fa ajtókkal, az előszobában beépített szekrénnyel rendelkezik. A lakáshoz balkonnal is tartozik. 
A környék rendezett és biztonságos, és megtalálhatóak itt az összes fontos intézmények és szolgáltatások, mint például az iskolák, óvodák és élelmiszerboltok. Az egyszerű és kényelmes utazást a közelben lévő busz- és vonatmegállók teszik lehetővé, a közelben játszótér is található.  

Ha érdekli a ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0917 174 174 telefonszámon, és szívesen szervezünk időpontot a lakás megtekintésére.

Váš maklér:
Kontaktujte ma!